Sant Josep coopera_min

L’ASSEMBLEA DEL FONS PITIÚS APROVA TRES PROJECTES A MARROC, EL SALVADOR I PERÚ

L’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany va acollir el dia 13 de desembre  la reunió mensual del Fons Pitiús de Cooperació integrat per  totes les entitats locals d’Eivissa i Formentera i pel Govern de les Illes Balears. Entre d’altres coses, es varen aprovar tres projectes de cooperació: 

. Construcció de 5 aules escolars a comunitats afectades pel terratrèmol del mes de setembre  a Marroc. Import: 20.000€. Entitat: Associació Azahara.

. Enfortiment de les capacitats de persones defensores de la conservació dels ecosistemes per a la protecció del dret humà a l’aigua. Import: 50.000€. Entitat: ECOS El Salvador.

. Teixint aliances per a la integració i suport social a la població migrant als districtes de Ancón i Puente Piedra (Perú). Import: 44.000€. Entitat: Ayne España Trinitarias.

Amb aquests projectes, tancam l’any amb  un total de 755.387€ dirigits a contribuir a la millora de les condicions de vida de poblacions desafavorides de Nicaragua, Guatemala, el Salvador,Perú, Índia, Nepal, Moçambic , Algèria i Marroc.